Reijnders sluit later aan bij Oranje door trip naar Australië

Reacties

De verwachting is dat Tijjani Reijnders, een beoogd basisspeler, laat zal aansluiten tijdens de voorbereiding van het Nederlands elftal.

Reijnders sluit later aan bij Oranje door trip naar Australië
© Pro Shots
Nederland
Nederland
4 - 0
Canada
Canada

Wie weet pas na het eerste oefenduel met Canada op 6 juni, dat ook in De Kuip wordt gespeeld. Reijnders moet als seizoenafsluiter nog even met AC Milan op en neer naar Perth in Australië, waar hij 31 mei een oefenwedstrijd speelt tegen AS Roma.

Het lijkt de medische en performance staf van de KNVB terecht gekkenwerk de speler daarna meteen naar Zeist te halen. Liever willen ze dat de middenvelder goed herstelt van zijn jetlag.

Micky van de Ven leeft dan wel weer gewoon in Europese tijd. Hij speelde vorige week woensdag in The Melbourne Cricket Ground met 1-1 gelijk in een oefenduel met Newcastle United. En dat na een zwaar Premier League-seizoen. De KNVB kon de Australië-gangers niet tegenhouden, omdat de spelers pas vanaf 2 juni opeisbaar zijn voor de nationale teams.

Lees hier meer over de laatste ontwikkelingen bij Oranje:

Bestel de EK-special

Perfect voorbereid zijn op het EK in Duitsland? Bestel dan hier de EK-special van VI, met daarin onder meer de verwachte opstellingen van alle landen en een exclusief interview met bondscoach Ronald Koeman.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.