Go Ahead hoopt oude bekende op te pikken bij NEC

Reacties

Go Ahead Eagles wil zich versterken met Joris Kramer. De club uit Deventer is in gesprek met NEC over de komst van de 26-jarige verdediger, die nog tot medio 2025 vastligt in Nijmegen. Kramer speelde in het seizoen 2021/22 als huurling van AZ bij Go Ahead.

Go Ahead hoopt oude bekende op te pikken bij NEC
© Pro Shots

Kramer doorliep de jeugdopleiding van de Alkmaarse club, die hem eerder al uitleende aan FC Dordrecht en SC Cambuur. In 2021 volgde een nieuw verhuur aan Go Ahead, waar hij een vaste basisspeler werd en dertig wedstrijden speelde. Vervolgens nam NEC hem over van AZ.

Kramer tekende een jaar geleden voor drie seizoenen in Nijmegen, maar mag nu dus alweer vertrekken. De verdediger begon als basisspeler, maar raakte zijn plek na een blessure kwijt. Iván Márquez en Philippe Sandler vormden het centrum van de defensie.

Nuytinck
Márquez vertrok na het seizoen transfervrij naar 1. FC Nürnberg, maar het perspectief van Kramer verbeterde niet. Bram Nuytinck keerde afgelopen week namelijk terug bij NEC, waar hij het centrum moet gaan vormen met Sandler. Kramer zou daardoor opnieuw op de bank belanden.

Go Ahead kan ondertussen wel een centrumverdediger gebruiken. Jay Idzes vertrekt met een aflopend contract en huurling José Fontán keert terug naar Celta de Vigo. Met Gerrit Nauber en Jamal Amofa heeft Go Ahead nu twee centrumverdedigers in de selectie. Voor Amofa is veel interesse uit binnen- en buitenland.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.