Gladon na mislukt Engels avontuur terug bij Heracles Almelo

Reacties

Wolverhampton Wanderers laat spits Paul Gladon terugkeren naar Heracles Almelo. Afgelopen zomer betaalden de Engelsen ruim anderhalf miljoen euro voor de aanvaller, maar komend seizoen speelt hij op huurbasis in Overijssel.

Gladon na mislukt Engels avontuur terug bij Heracles Almelo

In het seizoen 2015/16 was Gladon goed voor zes doelpunten in het shirt van Heracles, waarna hij met zijn werkgever debuteerde in Europa. Na één goal in de kwalificatie van de Europa League en twee in de Eredivisie had Wolverhampton genoeg gezien en nam het Gladon over voor een miljoenenbedrag. Afgelopen seizoen kwam de spits tot slechts drie optredens bij de Engelse club, waarin hij nul keer scoorde.

Voor Gladon is een terugkeer naar Nederland de beste optie, zo laat hij weten bij zijn terugkeer op het oude nest. 'Ik ben blij terug te zijn bij Heracles. Ik heb vorig jaar met veel mensen binnen de club contact gehouden, het voelt dus alsof ik helemaal niet weg ben geweest. Ik hoop hier weer veel aan spelen toe te komen.'

Heracles heeft met Samuel Armenteros en Vincent Vermeij twee spitsen onder contract staan. Armenteros scoorde afgelopen seizoen negentien keer in de Eredivisie en lijkt niet te behouden voor de Eredivisionist. Vermeij raakte enkele maanden geleden zwaar geblesseerd en krijgt door de komst van Gladon meer tijd om te revalideren.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.