Wolves-coach bikkelhard voor 'miskoop' Gladon

Reacties

Paul Gladon is op een zijspoor beland bij Wolverhampton Wanderers. Manager Paul Lambert is totaal niet onder de indruk van de spits en maakt daar ook geen geheim van.

Wolves-coach bikkelhard voor 'miskoop' Gladon

Wolverhampton betaalde afgelopen zomer ruim anderhalf miljoen euro aan Heracles Almelo voor Gladon, maar de aanvaller kwam in het Championship nog niet verder dan drie optredens. In september kwam Gladon voor het laatst in actie. Na het ontslag van trainer Walter Zenga kijkt diens opvolger Lambert niet meer naar de Nederlander om.

'Hij doet er gewoon niet genoeg voor', is Lambert duidelijk over Gladon tegenover The Express and Star. 'Paul Gladon is niet fit genoeg en doet te weinig om daar verandering in te brengen. Ik denk niet dat hij deze competitie aankan. In het Championship moet je elke dinsdag en elke zaterdag alles kunnen geven.'

De 24-jarige Gladon toonde onlangs nog wel tekenen van leven toen hij een wedstrijd met het tweede elftal speelde. Tegen Norwich City Onder-23 was de spits goed voor een hattrick, maar Lambert voelde vervolgens geen behoefte om Gladon een plek in zijn selectie te geven.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.