Feyenoord en Fortuna vinden oplossing voor Bassett

Reacties

Cole Bassett heeft op huurbasis de overstap naar Fortuna Sittard gemaakt. De 21-jarige aanvallende middenvelder is vertrokken bij Feyenoord. De deal was ingewikkeld, maar is eindelijk afgerond.

Feyenoord en Fortuna vinden oplossing voor Bassett
© Pro Shots

De Rotterdammers huurden Bassett sinds januari van dit jaar van Colorado Rapids. De Major League Soccer-club heeft meegewerkt aan een nieuwe verhuurperiode voor Bassett, in de hoop dat hij in Sittard meer ervaring kan opdoen. De jongeling kwam in de tweede helft van vorig seizoen tot acht optredens voor Feyenoord in de Eredivisie. Hij had in De Kuip nog een huurcontract tot medio 2023, maar die verbintenis is ontbonden.

Fortuna huurt Bassett tot het einde van het seizoen van Colorado Rapids. De Limburgers hebben de procedure voor een nieuwe werkvergunning in gang gezet. Feyenoord behoudt een optie tot koop. De Rotterdammers willen dat hij met speeltijd stappen in zijn ontwikkeling gaat zetten in Sittard en zien nog steeds potentie in hem.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.