Fortuna Sittard wordt concreet voor Diemers

Reacties

Fortuna Sittard is in gesprek met Mark Diemers over een terugkeer. De aanvallende middenvelder heeft geen perspectief meer bij Feyenoord. Hij werd deze zomer al gelinkt aan een aantal Nederlandse clubs.

Fortuna Sittard wordt concreet voor Diemers
© Pro Shots

Voor SC Cambuur, waar Diemers zijn loopbaan begon, was zijn terugkeer financieel een te lastig verhaal. Vitesse gooide ook een lijntje uit naar de Fries en FC Emmen heeft eveneens interesse. VI meldde anderhalve maand geleden al dat zijn naam ook rondzong bij Fortuna Sittard, waar hij een transfer naar Feyenoord afdwong.

Trainer Sjors Ultee van de Limburgse club is gecharmeerd van Diemers, die nu dus ook met andere geledingen van Fortuna in gesprek is. De 28-jarige spelverdeler uit Leeuwarden heeft meer opties, ook in Duitsland en Denemarken. Bij Vitesse is hij eveneens nog in beeld.

Fortuna is ook nog met Feyenoord in gesprek over nóg een andere aanvallende middenvelder, Cole Bassett. De komst van de door de Rotterdammers al van Colorado Rapids gehuurde Amerikaan stuit vooralsnog op praktische obstakels, maar van zowel bronnen binnen Fortuna als de speler zelf klonken afgelopen week nog positieve geluiden over een overgang naar Sittard.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.