Felle Neymar haalt zijn gram na nieuwe glansrol

Reacties

Neymar vindt dat hij wordt ondergewaardeerd door het Braziliaanse publiek. De 29-jarige dribbelaar van Paris Saint-Germain maakte van zijn hart geen moordkuil na de 2-0 overwinning van De Goddelijke Kanaries op Peru in de WK-kwalificatie.

Felle Neymar haalt zijn gram na nieuwe glansrol
© Pro Shots
Brazilië
Brazilië
2 - 0
Peru
Peru

'Ik weet niet wat ik nog meer moet doen om het respect van fans te verdienen', liet Neymar optekenen in gesprek met TV Globo na de triomf in Recife. Tegen Peru verzorgde de aanvaller een assist én maakte hij een treffer, waardoor hij nu al op 69 interlanddoelpunten staat.

Samenvatting: het duel dat tot uitbarsting Neymar leidt

Daarmee heeft Neymar zich nog voor zijn dertigste genesteld tussen de absolute iconen. Sterker nog: als de sterspeler van PSG zijn moyenne vasthoudt, mag zich hij in de loop van 2022 ten koste van drievoudig wereldkampioen Pelé Braziliaans topscorer aller tijden noemen. Neymar zelf staat op nul wereldtitels, mogelijk een verklaring voor het gebrek aan affectie van de fans.

Vorige week deed Neymar op Instagram nog lacherig over de suggestie dat hij te zwaar zou zijn, maar de opmerkingen over zijn gebrek aan fitheid hebben hem toch pijn gedaan. 'Dit is niet normaal. Het gebeurt ook al wat langer. Door jullie verslaggevers, commentatoren en ook anderen. Soms heb ik niet eens zin om interviews te geven.'

Neymar toont op Instagram dat hij wel degelijk afgetraind is:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Topscorers aller tijden Brazilië:

Speler Goals
Pelé 77
Neymar 69
Ronaldo 62
Romário 55
Zico 48
Bebeto 39
Rivaldo 35
Jairzinho 33
Ronaldinho 33
Ademir 32
Tostão 32
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Brazilië
Meer over Brazilië
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.