FC Utrecht licht optie op door PSV begeerde Flamingo

Reacties

FC Utrecht heeft de koopoptie in het contract van Ryan Flamingo gelicht. De Domstedelingen maken een transfersom over aan Sassuolo, de voormalig werkgever van de Nederlander. Daardoor kan Utrecht een mooi prijskaartje aan Flamingo hangen voor gegadigde clubs, zoals PSV.

FC Utrecht licht optie op door PSV begeerde Flamingo

Dat Utrecht de optie op Flamingo zou lichten, lag in de lijn der verwachting. De 21-jarige Blaricummer is een vaste kracht in het elftal van Ron Jans en kwam in 30 van de tot nu toe 32 gespeelde wedstrijden in actie. Utrecht maakt nu een zak met centen over naar Italië, om zo de directe nieuwe werkgever van Flamingo te worden. Hoe hoog deze transfersom precies is, is niet bekend, maar het zou om enkele miljoenen gaan. Flamingo ligt nu tot medio 2027 vast bij Utrecht. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Daarmee voldoet Utrecht ook aan de wens die Flamingo begin november uitsprak in een interview met VI. 'Ik wil dat FC Utrecht mij koopt!', klonk het destijds al stellig. De huidige nummer zeven van de Eredivisie zou een dief van zijn portemonnee zijn geweest als zij dit niet hadden gedaan, want PSV zit op het vinkentouw.

Earnest Stewart - technisch directeur van PSV - kijkt in eerste instantie naar spelers uit de Eredivisie en Eerste Divisie die de selectie kunnen versterken. In dat profiel past de naam van Flamingo. Mocht de landskampioen zich daadwerkelijk in Utrecht melden, dan zal er naar verwachting een bedrag van meerdere miljoenen betaald moeten worden.

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Utrecht
Meer over FC Utrecht
Meer PSV
Meer over PSV
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer R. Flamingo
Meer over R. Flamingo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.