Dans om het laatste Europese ticket: bekijk het schema in de play-offs

Reacties

Het zesde Europese ticket van Nederland wordt volgende week vergeven. De gegadigden, op volgorde van eindklassering: NEC, FC Utrecht, Sparta Rotterdam en Go Ahead Eagles. Dit is het speelschema.

Dans om het laatste Europese ticket: bekijk het schema in de play-offs
© Pro Shots

De eerste wedstrijden zijn donderdag 23 mei. NEC speelt thuis tegen Go Ahead Eagles, aftrap in De Goffert is om 18.45 uur. Voor de Nijmeegse club is het een weerzien met deze play-offs: in 2012 deden ze voor het laatst mee. Go Ahead Eagles heeft nog nooit van dit toetje mogen proeven. De andere twee deelnemers wel: het is om 21.00 uur FC Utrecht - Sparta Rotterdam, een reprise van vorig seizoen in de play-offs.

Zondag is de finale om 18.00 uur. Als NEC van Go Ahead wint, speelt de ploeg van Rogier Meijer die ook thuis. De winnaar van Utrecht - Sparta heeft alleen het thuisvoordeel als de Deventenaren stunten in Nijmegen. Eventuele werkzaamheden aan de Adelaarshorst kunnen per ommegaande beginnen: Go Ahead weet zeker dat het dit seizoen geen thuiswedstrijden meer speelt.

Op het spel staat een startbewijs voor de tweede ronde van de Conference League. De loting daarvoor is al op 19 juni, de wedstrijden zijn op 25 juli en 1 augustus. In totaal moet de winnaar van de play-offs drie voorronden doorstaan om het hoofdtoernooi te bereiken.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer NEC
Meer over NEC
Meer FC Utrecht
Meer over FC Utrecht
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer UEFA Conference League
Meer over UEFA Conference League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.