Entree Fàbregas trekt ook andere Arsenal-legende naar Como

Reacties

Cesc Fàbregas maakte afgelopen week de opmerkelijke transfer naar Como. Bij de Serie B-club is de Spaanse wereldkampioen van 2010 behalve speler ook aandeelhouder geworden. Hij is op korte termijn niet meer de enige oud-speler van Arsenal die dat is.

Entree Fàbregas trekt ook andere Arsenal-legende naar Como

Volgens Sky Sports Italia heeft de entree van Fàbregas namelijk ook Thierry Henry geënthousiasmeerd om te investeren in de ambitieuze club. De kleine Italiaanse Serie B-club staat onder leiding van voormalig Chelsea-speler Dennis Wise. De Engelsman is tegenwoordig directeur van Como en is druk bezig de club internationale bekendheid te bezorgen.

Henry lijkt inmiddels overtuigd van het voetbalproject. De Fransman heeft de intentie op korte termijn in te stappen bij Como. Dankzij de reputatie van mensen als Wise, Fàbregas en Henry denkt de club ook andere investeerders bij de club te kunnen betrekken.

Nog maar een paar jaar geleden speelde Como in de Serie D. Na twee promoties wil de club echter snel doorpakken en naar de Serie A toe. Door alle publiciteit en de groei van het imago van de club denken Wise, Fàbregas en Henry in de toekomst de top van de Serie A te kunnen benaderen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.