Dubbele cijfers voor Bayern München in bekertoernooi

Reacties

Bayern München heeft zich moeiteloos geplaatst voor de tweede ronde van de DFB-Pokal. Der Rekordmeister won op bezoek bij de amateurs van Bremer SV met 0-12.

Dubbele cijfers voor Bayern München in bekertoernooi
Bremer SV
Bremer SV
0 - 12
Bayern München
Bayern München

Bremer SV, dat uitkomt op het vijfde niveau van Duitsland, was voor de gelegenheid uitgeweken naar het Weser Stadion. In het onderkomen van grote broer Werder Bremen had de amateurclub niets in te brengen tegen het grote Bayern, dat met rust al comfortabel leidde dankzij doelpunten van Maxim Choupo-Moting (3x), Jamal Musiala en een eigen doelpunt van Jan-Luca Warm (0-5).

Na rust voerden de bezoekers de score verder op. Musiala, Malik Tillman, Leroy Sané, Mickael Cuisance, Choupo-Moting, Bouna Sarr en Corentin Tolisso namen de Beierse doelpuntenproductie na rust voor hun rekening. Bremer-verdediger Ugo Nobile liep ruim tien minuten voor tijd nog tegen een rode kaart aan.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.