Bayern geeft duidelijk signaal af met nieuw contract Kimmich

Reacties

Bayern München heeft het contract van Joshua Kimmich met twee jaar verlengd. De 26-jarige middenvelder ligt nu vast tot medio 2025. Het wordt gezien als een belangrijk signaal.

Bayern geeft duidelijk signaal af met nieuw contract Kimmich
© Pro Shots

Deze zomer vertrok David Alaba nog transfervrij bij Bayern, omdat de Duitse recordkampioen hem niet het salaris kon bieden dat hij bij Real Madrid wel kon krijgen. Inmiddels zijn er meer berichten over spelers die dreigen te vertrekken. Zo wordt Kingsley Coman gelinkt aan een transfer naar de Premier League, omdat hij er met Bayern niet uitkomt over het verlengen van zijn in 2023 aflopende contract. Leon Goretzka is gezien zijn in 2022 aflopende contract eveneens een interessant doelwit voor andere Europese topclubs, terwijl er ook weer onrust ontstond over de toekomst van Robert Lewandowski.

Dat Kimmich nu heeft bijgetekend tot medio 2025, zorgt daarom voor blijdschap bij de beleidsbepalers van Bayern. 'Met deze contractverlenging geeft Bayern zowel intern als extern een duidelijk signaal af. We willen onze beste spelers langdurig vastleggen', zegt technisch directeur Hasan Salihamidzic op de clubwebsite. 'Joshua Kimmich zal zijn kwaliteiten als leidende speler de komende jaren verder ontwikkelen en historie schrijven. Hij is een voetballer van wereldklasse met een geweldige mentaliteit en heeft als prof en als mens alles waarmee Bayern zich altijd heeft onderscheiden.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.