Dessers krijgt kans om frustratie van zich af te spelen

Reacties

Cyriel Dessers heeft op bezoek bij Heracles Almelo weer een basisplaats bij Feyenoord. Feyenoord-coach Arne Slot verkiest de Nigeriaanse international, die zijn oude club treft, boven Bryan Linssen.

Dessers krijgt kans om frustratie van zich af te spelen
© Pro Shots
Heracles Almelo
Heracles Almelo
1 - 4
Feyenoord
Feyenoord

Donderdag was het in het Conference League-duel met Slavia Praag nog andersom. Toen kreeg Linssen de voorkeur in het duel dat uiteindelijk in 3-3 eindigde. Dessers viel in en gaf een assist bij de 2-2 van Marcos Senesi.

Bekijk hier de samenvatting van het duel van donderdagavond:

'Buitenspelgoal' en opstootje: dit was de avond van Feyenoord

Na het heenduel uit de kwartfinale uitte Dessers zijn ongenoegen over het verliezen van zijn basisplek​​​​​​​. De spits had immers bij de traditionele persconferentie vooraf nog naast Slot gezeten, waardoor menigeen ervanuit ging dat hij zou spelen.

Slot gaf tijdens dat perspraatje al aan dat zijn twee spitsen dicht bij elkaar zitten qua niveau. Tegen Slavia koos hij voor Linssen vanwege de druk die hij op de verdedigers kon zetten.

Bekijk hier de hele opstelling van Feyenoord. De keuze voor Dessers is de enige wijziging die Slot doorvoerde ten opzichte van donderdag.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer C. Dessers
Meer over C. Dessers
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.