Opstelling Feyenoord: Linssen krijgt de voorkeur boven Dessers

Reacties

Feyenoord-trainer Arne Slot heeft Bryan Linssen beloond met een basisplaats tegen Slavia Praag. De Limburgse aanvaller krijgt in het Conference League-duel de voorkeur boven Cyriel Dessers.

Opstelling Feyenoord: Linssen krijgt de voorkeur boven Dessers
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
3 - 3
Slavia Praag
Slavia Praag

Linssen was afgelopen weekeinde andermaal trefzeker als invaller en bekende achteraf dat hij het frustererend vindt om op de bank te zitten. Donderdag volgde de beloning voor zijn prima prestaties van de afgelopen weken: hij mag starten in de eerste kwartfinale tegen de Tsjechische topclub. Luis Sinisterra en Reiss Nelson zijn de andere aanvallers, Dessers begint op de bank.

Zo staat er bij de Rotterdammers slechts één andere naam aan de aftrap ten opzichte van de vorige ontmoeting met Slavia, eind november in de groepsfase (2-2). Toen begon Jens Toornstra in plaats van Nelson. Dessers kwam al vroeg als invaller binnen de lijnen en speelde met twee doelpunten een hoofdrol.

Verder zijn Marcus Pedersen en Ofir Marciano donderdag opnieuw de vervangers van de geblesseerde Lutsharel Geertruida en Justin Bijlow. De wedstrijd in De Kuip begint om 18.45 uur. Volgende week is de return in Praag.

Opstelling Feyenoord
Marciano; Pedersen, Trauner, Senesi, Malacia; Aursnes, Til, Kökçü; Nelson, Linssen, Sinisterra

Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.