FC Dordrecht en Feyenoord doen weer zaken: Valk verhuist naar Krommedijk

Reacties

FC Dordrecht heeft Sem Valk transfervrij overgenomen van Feyenoord. De 22-jarige verdediger heeft een contract getekend tot medio 2026 met een optie voor nog een jaar.

FC Dordrecht en Feyenoord doen weer zaken: Valk verhuist naar Krommedijk
© FC Dordrecht

FC Dordrecht meldt de komst van Valk woensdagochtend via de officiële kanalen. De mandekker speelde veertien jaar in de jeugdopleiding van Feyenoord en speelde één officiële wedstrijd voor de hoofdmacht: in december 2021 als invaller in de Conference League-wedstrijd tegen Maccabi Haifa. Valk was tot dit seizoen aanvoerder van Feyenoord Onder-21.

Mark Ruijl, als Head of Global Football van Feyenoord ook nauw betrokken bij het technische beleid van partnerclub FC Dordrecht, verwacht dat Valk bij de nummer vier van de Keuken Kampioen Divisie verder stappen kan maken in zijn carrière.

'In de afgelopen jaren heeft Sem zich enorm ontwikkeld wat geresulteerd heeft in zijn aanvoerderschap bij de Onder-21 van Feyenoord alsmede zijn debuut bij het eerste elftal. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat dit voor beide partijen een hele mooie stap is', aldus Ruijl. Dit seizoen bracht de samenwerking tussen Feyenoord en Dordrecht vier spelers vanuit Rotterdam-Zuid op huurbasis naar De Krommedijk: Antef Tsoungui, Shiloh 't Zand, Ilias Sebaoui en Korede Osundina.

Spelersprofiel

S. Valk


Geboortedatum:
16 februari 2002
Leeftijd:
22
Nationaliteit
Nederland
Huidige club:
Feyenoord Under 23
Huidige club:
Feyenoord Rotterdam Under 21
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.