De leeuw brult weer: Memphis leeft op bij Atlético

ADVERTORIAL – Kan Memphis Depay zich een speelronde na zijn hoofdrol tegen Sevilla opnieuw onderscheiden? Blik vooruit op de uitwedstrijd van Atlético Madrid tegen Girona en speel mee bij Unibet!

De leeuw brult weer: Memphis leeft op bij Atlético
© Pro Shots
Girona
Girona
0 - 1
Atlético Madrid
Atlético Madrid

In het eerste weekend van maart scoorde Memphis Depay voor het eerst sinds de Nations League-wedstrijd tegen België in juni vorig jaar twee keer in één wedstrijd. De Oranje-international had in de thuiswedstrijd tegen Sevilla voor het eerst een basisplaats bij Atlético Madrid en greep zijn kans met beide handen. Met twee goals onderstreepte de 29-jarige aanvaller dat er nieuw perspectief is in zijn carrière, dat hij na overschaduwd te zijn bij Barcelona er nu op gebrand is weer een echte ster te worden in een elftal.

Met Antoine Griezmann heeft Memphis een van de slimste schaduwspitsen ter wereld in zijn buurt. De Fransman speelde een grote rol bij het eerste doelpunt van Memphis tegen Sevilla. Na de bal van de Nederlander te hebben gekregen, zag de linkspoot zijn aanvalspartner de diepte zoeken. Griezmann gaf de bal op het juiste moment en met precies de juiste snelheid mee, waarna Memphis oog in oog met Sevilla-goalie Bono toesloeg. Zijn tweede goal was nog mooier. De winteraanwinst knalde de bal vanaf de rand van het strafschopgebied in de rechterbovenhoek. Uit zijn brede lach bij het vieren van die goal sprak opluchting. De zon is weer doorgebroken in de wereld van de 86-voudig international.

Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder is er een speciale welkomstactie beschikbaar bij Unibet. Daarbij komen Free Bets ter waarde van in totaal 40 euro beschikbaar nadat een eerste weddenschap van minstens 10 euro is geplaatst. Speel hier mee!

Denk jij dat de twee doelpunten tegen Sevilla de opmaat zijn tot meer? Atlético speelt vanavond uit tegen middenmoter Girona. Het uitgebreide aanbod van Unibet biedt verschillende mogelijkheden om in te zetten op prestaties van Memphis Depay.

Via Bet Builder is het mogelijk om je eigen combinaties te bouwen voor een specifieke wedstrijd. Zo kun je bijvoorbeeld inzetten op winst voor Atlético combineren met inzetten op Memphis Depay scoort. Die combinatie levert een quotering van maar liefst 4.10 op.

Memphis is met een odd van 3.00 aan Atlético-zijde de favoriet om te scoren, gevolgd door Álvaro Morata (3.40) en Antoine Griezmann (3.50). Laatstgenoemde is uitstekend in vorm. De 31-jarige blikvanger was in zijn laatste drie wedstrijden in La Liga direct betrokken bij vier goals. Griezmann heeft dit seizoen bijna de dubbele cijfers bereikt als het gaat om goals en assists in de Spaanse competitie. De teller staat nu op acht goals en acht assists.

Een andere interessante categorie weddenschappen: Speler schoten op doel. Verwacht jij van een specifieke speler veel doelpogingen? Memphis schoot tegen Sevilla in iets meer dan zestig minuten twee keer op doel. De odd voor minstens twee schoten op doel van hem tegen Girona is 3.00.

Speel mee bij Unibet en geniet met extra spanning van de voetbalavond!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's