De Graafschap zet zoektocht naar spits voort

Reacties

De Graafschap heeft een streep gezet door de komst van Cyriel Dessers. De spits is tijdens een oefenduel van FC Utrecht met VfB Stuttgart geblesseerd geraakt en is daarom geen optie meer voor de Superboeren.

De Graafschap zet zoektocht naar spits voort

Dessers is bezig aan zijn tweede seizoen bij FC Utrecht, waar hij geen basisspeler is en door de terugkeer van Jean-Christophe Bahebeck weinig uitzicht meer heeft op speelminuten. De Graafschap wilde de Belg graag op huurbasis overnemen, maar dat is door de blessure van Dessers geen optie meer.

De Graafschap is al langere tijd bezig met alternatieve opties. De naam van Vincent Vermeij is gevallen. De reservespits van Heracles Almelo speelde al eens eerder met succes in Doetinchem. Ook Tom Boere wordt genoemd, maar de aanvaller van FC Twente staat niet bovenaan het verlanglijstje van De Graafschap.

Geen club scoorde dit seizoen zo weinig in de Eredivisie als De Graafschap, dat in zeventien wedstrijden slechts veertien keer tot scoren kwam. Om die reden is de club op zoek naar een nieuwe spits.

Bekijk hier al onze video's
Meer De Graafschap
Meer over De Graafschap
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.