De dagen van grootverdiener Alexis Sánchez bij United lijken geteld

Reacties

Drie dagen geleden hield Ole Gunnar Solskjaer de boot nog af toen hij vragen kreeg over de toekomst van Alexis Sánchez. Na afloop van het uitduel met Wolverhampton Wanderers heeft de manager van Manchester United echter toegegeven dat de Chileen mogelijk vertrekt.

De dagen van grootverdiener Alexis Sánchez bij United lijken geteld

Sánchez is volgens Engelse en Italiaanse media hard op weg naar Internazionale en ontbrak maandag in de wedstrijdselectie van United. Na afloop gaf Solskjaer toe dat de Chileense aanvaller inderdaad wel eens zou kunnen vertrekken. 'We hebben nog een paar weken te gaan in de transferperiode, er is zeker een kans. Er zijn een paar clubs die interesse hebben in Alexis, we zullen zien wat er gebeurt.'

Meer dan dat wilde Solskjaer niet kwijt over de toekomst van Sánchez, maar het zijn significant andere teksten dan afgelopen vrijdag. Toen zei de Noorse oud-spits van United nog dat de dertigjarige grootverdiener nog altijd voorkwam in zijn plannen voor komend seizoen en absoluut niet hoefde te vertrekken op Old Trafford. 'We gaan er van uit dat het goed komt met hem bij deze club, hij heeft kwaliteit.'

De kans dat Sánchez nog in actie komt voor United, is flink geslonken. Volgens de BBC hoopt Inter deze week een akkoord te bereiken over het huren van de ex-speler van Arsenal, Barcelona en Udinese, die naar verluidt vier ton per week verdient op Old Trafford. Inter kan slechts een deel van dat salaris betalen. Eerder nam de club van trainer Antonio Conte ook Romelu Lukaku al over van The Red Devils.

Waar Lukaku met 42 treffers in 96 officiële duels nog van waarde was voor United, maakte Sánchez de hoge verwachtingen nooit waar sinds hij in 2018 overkwam van Arsenal. De 1 meter 68 kleine Chileen scoorde slechts vijf keer in 45 wedstrijden voor de grootmacht uit Manchester. Dat terwijl hij in het shirt van The Gunners nog een van de beste spelers van de Premier League was met 80 goals in 166 officiële duels.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer A. Sánchez
Meer over A. Sánchez
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.