Solskjaer ontkent vertrekwens Sánchez en doet voorspelling

Reacties

Alexis Sánchez heeft in tegenstelling tot wat Engelse kranten vrijdagochtend meldden helemaal niet de intentie om Manchester United verlaten, zo verzekerde manager Ole Gunnar Solskjaer van The Red Devils vrijdagochtend tijdens een persconferentie.

Solskjaer ontkent vertrekwens Sánchez en doet voorspelling

Zo'n beetje de hele Serie A-top zou de dertigjarige Chileen al dan niet op huurbasis willen overnemen. Volgens onder meer The Times staat Sánchez open voor een transfer omdat hij de concurrentie van onder anderen Marcus Rashford, Anthony Martial, Daniel James en Mason Greenwood zou vrezen.

Volgens de United-manager wordt de waarheid daarmee geweld aangedaan. 'Alexis is een pure prof. Hij werkt elke dag keihard, hij wil graag deel uitmaken van ons project', meldde Solskjaer, die de dribbelaar vorige week tegen Chelsea (4-0 winst) buiten zijn selectie liet omdat hij nog niet topfit is na zijn late vakantie wegens het Copa América-toernooi.

'Ik heb ook verhalen gelezen dat hij is teruggezet naar de reserves, maar dat is natuurlijk niet het geval. Hij maakt gewoon deel uit van onze selectie. Alexis is namelijk een heel, heel goede speler. Momenteel heeft hij echter nog een achterstand van enkele weken ten opzichte van zijn ploeggenoten.'

Manchester United nam Sánchez in januari 2018 over van Arsenal. Met vijf doelpunten heeft de Chileen nog niet bepaald zijn torenhoge salaris (naar verluidt twintig miljoen pond op jaarbasis) kunnen waarmaken. Solskjaer voorspelt dat Sánchez genoeg speeltijd krijgt. 'Het is niet zo dat we extreem veel opties hebben voorin. Waarschijnlijk gaat hij veel meer spelen dan jullie denken. We verwachten dat het goedkomt met hem.'

Wolverhampton Wanderers
Wolverhampton Wanderers
1 - 1
Manchester United
Manchester United

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.