'Alexis Sánchez levert flink in voor opmerkelijke terugkeer bij Inter'

Reacties

Internazionale heeft de terugkeer van Alexis Sánchez afgerond. De 34-jarige aanvaller was transfervrij na zijn vertrek bij Olympique Marseille en tekent voor één seizoen bij de club waar hij tussen 2020 en 2022 ook al onder contract stond.

'Alexis Sánchez levert flink in voor opmerkelijke terugkeer bij Inter'
© Pro Shots

Vorig jaar liet Sánchez zijn contract bij Inter nog ontbinden om aan de slag te kunnen bij Marseille. In Zuid-Frankrijk liet de voormalig speler van onder meer Arsenal, Barcelona en Udinese zien het voetballen nog niet te zijn verleerd door in 44 duels in totaal 18 keer te scoren.

Desondanks verlengde Marseille het contract van Alexis niet. De 153-voudig international van Chili kon zijn transfervrije status verzilveren in Saoedi-Arabië, maar koos voor een terugkeer naar Inter. Volgens Italiaanse media had de 1 meter 69 kleine aanvaller nog unfinished business in Milaan.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Naar verluidt gaat Sánchez aanzienlijk minder verdienen dan in zijn eerste periode bij Inter. Zijn huidige jaarsalaris bedraagt 2,8 miljoen euro, tegenover zeven miljoen in zijn vorige contract. Bij Manchester United was hij zelfs grootverdiener met een salaris van twintig miljoen euro per jaar.

Sánchez vult bij Inter de plek op van Joaquín Correa, die vrijdagavond zijn overstap naar Marseille afrondde. Daarmee lijkt trainer Simone Inzaghi zijn voorhoede compleet te hebben. Verder bestaat die uit clubtopscorer Lautaro Martínez en aanwinsten Marko Arnautovic en Marcus Thuram.

Bekijk hier al onze video's
Meer Internazionale
Meer over Internazionale
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.