Internazionale wint de strijd om gewilde Franse spits

Reacties

Internazionale heeft Marcus Thuram zaterdagochtend gepresenteerd als nieuwste aanwinst. De 25-jarige spits komt transfervrij over van Borussia Mönchengladbach.

Internazionale wint de strijd om gewilde Franse spits
© Pro Shots

Die transfervrije status maakte Thuram een zeer gewilde speler in de Europese top. De tienvoudig Frans international, die inviel en een assist leverde in de WK-final tegen Argentinië in december, kon ook rekenen op belangstelling van Paris Saint-Germain en meerdere clubs uit Duitsland, Engeland en Italië.

De keuze is echter gevallen op Inter. Daar heeft de Fransman een contract voor vijf seizoenen getekend. Zo komt er een einde aan zijn periode in Mönchengladbach, waar Thuram de afgelopen vier jaar goed was voor 34 doelpunten in 111 Bundesliga-duels. Met zijn stap naar de Serie A treedt de aanvaller in de voetsporen van zijn vader Lilian Thuram, die in Italië voor Parma en Juventus speelde.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.