'Griezmann zegt sorry voor scheldpartij bij penaltyserie'

Reacties

Antoine Griezmann heeft Alexis Sánchez zijn excuses aangeboden, meldt Marca. Hij riep dat de aanvaller van Internazionale een 'schijtbak' is, nadat die miste in de penaltyserie tegen Atlético Madrid.

'Griezmann zegt sorry voor scheldpartij bij penaltyserie'
© Pro Shots
Atlético Madrid
Atlético Madrid
ns
2 - 1
Internazionale
Internazionale

Voordat ook Davy Klaassen en Lautaro Martínez faalden vanaf elf meter, stopte Jan Oblak de strafschop van Sánchez. Griezmann, de maker van de 1-1 en al gewisseld, liet zijn adrenaline vervolgens de vrije loop. Dat is te zien op beelden die al snel werden rondgepompt op internet.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De Fransman riep over Sánchez 'hij is een schijtbak, die Chileen is een schijtbak' richting zijn Argentijnse ploeggenoot Rodrigo de Paul. Van Griezmann is bekend dat hij een voorliefde heeft voor Zuid-Amerika, in het bijzonder Uruguay. Maar ook naar de Argentijnse competitie kijkt hij graag, vooral naar Boca Juniors.

Toen de emoties waren weggeëbd, besloot Griezmann volgens Marca contact te zoeken met Sánchez en sorry te zeggen. Zijn opvlieging zou vooral bedoeld zijn om Oblak aan te moedigen, ook al was de penalty al genomen. Sánchez zou zijn excuses aanvaard hebben.

Bekijk hier al onze video's
Meer Atlético Madrid
Meer over Atlético Madrid
Meer Internazionale
Meer over Internazionale
Meer UEFA Champions League
Meer over UEFA Champions League
Meer A. Griezmann
Meer over A. Griezmann
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.