Coulibaly laat na hartaanval van zich horen en bedankt 'held' Rodríguez

Reacties

Ousmane Coulibaly is James Rodríguez voor eeuwig dankbaar. Vanuit het ziekenhuis sprak de 32-jarige verdediger zijn bewondering uit voor de Colombiaan, die zaterdag met een heldendaad voorkwam dat Coulibaly bezweek aan een hartaanval.

Coulibaly laat na hartaanval van zich horen en bedankt 'held' Rodríguez
© Pro Shots

Coulibaly zakte tijdens het duel tussen Al-Rayyan en Al-Wakrah plotseling in elkaar op het veld. Rodríguez zorgde ervoor dat de Malinees in een stabiele positie kwam te liggen, zodat zijn ademhaling weer op gang kwam. Mede dankzij het handelende optreden van de aanvallende middenvelder is Coulibaly inmiddels aan de beterende hand. Zijn situatie is stabiel.

In een Instagram-post nam Coulibaly uitgebreid de tijd om zijn redder in nood te bedanken. 'Dit is een lang bericht om jullie alles te vertellen over mijn situatie en om iedereen te bedanken die ervoor heeft gezorgd dat ik hier vandaag ben', schreef hij bij een vrolijke foto vanuit het ziekenhuis. 'Dank aan James Rodríguez voor het meteen stabiliseren van mijn hoofd en aan Saoud Al-Khater voor het inschakelen van het medische team. Dankzij het werk van God en deze helden ben ik gered. Ik dank iedereen die voor mij heeft gebeden.'

Rodríguez
Het restant van het duel werd maandag uitgespeeld. Ook op sportief vlak groeide Rodríguez uit tot man van de wedstrijd. Met twee doelpunten na rust besliste de tachtigvoudig international de wedstrijd in het voordeel van Al-Wakrah (0-3).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.