Real Madrid gesloten boek voor James

Reacties

James Rodríguez gaat niet opnieuw samenwerken met Carlo Ancelotti. De Colombiaanse middenvelder sluit een terugkeer bij Real Madrid uit.

Real Madrid gesloten boek voor James
© Pro Shots

De WK-topscorer van 2014 staat inmiddels onder contract bij Everton, waar Ancelotti deze zomer vertrok. De Italiaanse trainer keerde terug bij Real Madrid, Ancelotti stond aan het roer toen de Spaanse club Rodríguez overnam van AS Monaco.

In totaal speelde hij vier seizoenen in het shirt van Real Madrid, maar een persoonlijk succes werd het niet tot nauwelijks voor James. De voetballer vindt het in zijn vrije tijd leuk om te gamen en heeft daarom een account op het streamingsplatform Twitch. Via dat kanaal kunnen fans vragen stellen aan James, die eerlijk inging op zijn toekomst. 'Teruggaan naar Real Madrid? Nee, dat denk ik niet. Voor mij is het een gesloten boek', is James duidelijk.

Waar zou James dan willen voetballen? 'Ik heb de meeste topcompetities al gehad, ik mis Italië nog op mijn lijst', doelt de Colombiaan op zijn carrière. Namens AS Monaco speelde hij in de Ligue 1 en via Real Madrid (La Liga), Bayern München (Bundesliga) en Everton (Premier League) vulde hij zijn lijst met topcompetities aan. 'Het zou mooi zijn om dat verhaal af te maken.'

Enkele mooie momenten van James Rodríguez in het shirt van Real Madrid

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.