Chelsea versterkt zich kort voor sluiting transfermarkt met Drinkwater

Reacties

Chelsea heeft zich op de valreep versterkt met Danny Drinkwater. De 27-jarige middenvelder komt over van Leicester City en tekent voor vijf seizoenen bij The Blues. Volgens Engelse media is met de transfer een bedrag van 38 miljoen euro gemoeid.

Chelsea versterkt zich kort voor sluiting transfermarkt met Drinkwater

De middenvelder was een van de sterkhouders in het kampioenselftal van The Foxes in het seizoen 2015/16. De Engelsman groeide zelfs uit tot international. Na middernacht kwam pas de bevestiging van beide clubs. 'Het is een lange weg geweest om hier te komen, maar ik kan niet wachten om met deze club prijzen te winnen', sprak Drinkwater op de clubsite van Chelsea.

Drinkwater is de zesde versterking voor de ploeg van Antonio Conte deze zomer. Eerder kwamen Willy Caballero, Antonio Rüdiger, Tiemoué Bakayoko, Álvaro Morata en Davide Zappacosta al naar Stamford Bridge.

De titelhouder neemt het in de eerst komende wedstrijd (9 september) op tegen de oude ploeg van Drinkwater. Om 16.00 uur gaan de Londenaren namelijk op bezoek in het King Power Stadium van Leicester City.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.