Chelsea-transfer Barkley ketst af na bizarre u-bocht

Reacties

Ross Barkley (23) heeft op bizarre wijze afgezien van een transfer naar Chelsea. Hoewel Everton akkoord was over de transfersom van 38 miljoen euro en ook het papierwerk met de Londenaren in orde leek, bedacht Barkley zich voor het voltooien van de medische keuring. 

Chelsea-transfer Barkley ketst af na bizarre u-bocht

Barkley speelde dit seizoen nog geen minuut voor Everton en aasde nadrukkelijk op een transfer. Met de komst van Gylfi Sigurdsson werd zelfs al geanticipeerd op zijn overstap. Die leek er op de laatste dag te komen. Chelsea legde het gewenste bedrag op tafel bij The Toffees en niets leek een stap naar de landskampioen in de weg te staan. Tot de Engelse spelmaker zich plots bedacht en de stekker uit de deal trok.

'Wij hoorden van zijn zaakwaarnemer dat hij van gedachten veranderd was', meldt Everton-voorzitter Farhad Moshiri aan Sky Sports. 'Tijdens de winterse transferperiode wil hij zijn positie opnieuw overwegen. Technisch staat hij nu nog een jaar bij ons onder contract. Dat is een grote verrassing, maar dat is de voetbalwereld..'

Overigens boekte Chelsea toch nog succes op de slotdag van de transfermarkt. Verdediger Davide Zappacosta werd overgenomen van Torino. Daarnaast lijkt de komst van Daniel Drinkwater (Leicester City) nog altijd aanstaande.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.