Chagrijn overheerst bij Vormer en Lang ondanks kunststukje

Reacties

Het gehavende KV Mechelen heeft het Hollandse avondje van Club Brugge verpest. Ruud Vormer en Noa Lang moesten ondanks ieder een goal genoegen nemen met een gelijkspel.

Chagrijn overheerst bij Vormer en Lang ondanks kunststukje
© Pro Shots
Club Brugge
Club Brugge
2 - 2
Mechelen
Mechelen

KV Mechelen moest tot z'n ongenoegen ondanks de nodige coronabesmettingen aan de bak in het Jan Breydel Stadion. De lijst van afwezigen bood ruimte voor een debuut voor Sandy Walsh. De verdediger, die met Lucas Bijker het Nederlandse smaldeel bij Malinwa vormde, moest toezien dat zijn landgenoten aan de andere kant aanvankelijk een hoofdrol vervulden.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

In de veertiende minuut kon Vormer de felictaties in ontvangst nemen. De middenvelder had de bal uit een vrije trap met gevoel over de muur in de kruising getrapt. Na minder dan een half uur zette Lang de 2-0 op het scorebord. Na een slimme loopactie prikte hij na een steekbal van Hans Vanaken raak.

Igor De Camargo bood met een goal achter het standbeen Mechelen nog voor rust enig houvast. Diep in de tweede helft volgde de gelijkmaker voor de gasten. De rake goal van invaller Rob Schoofs onderstreepte ook het verval van Brugge, dat door het nieuwe puntenverlies blijft steken op de derde plaats.

Pro League

Stand Pro League 2020/2021

België

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Club Brugge
34
24
4
6
73-26
+47
76
2
Antwerp
34
18
6
10
57-48
+9
60
3
Anderlecht
34
15
13
6
51-34
+17
58
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer R. Vormer
Meer over R. Vormer
Meer N. Lang
Meer over N. Lang
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.