Vormer (35) hakt knoop door en tekent tweejarig contract

Reacties

Ruud Vormer blijft bij Zulte Waregem. De Nederlandse routinier werd gehuurd, maar heeft nu een tweejarig contract ondertekend.

Vormer (35) hakt knoop door en tekent tweejarig contract
© Pro Shots

Vormer kwam in januari op huurbasis over van Club Brugge en was bij Zulte sindsdien met name als aangever van waarde. Door blessures moest Vormer echter ook een heel aantal duels missen en hij kon uiteindelijk niet voorkomen dat Essevee degradeerde uit het hoogste niveau. Nu heeft de middenvelder uit Hoorn besloten om alsnog voor twee jaar te tekenen.

'In de korte tijd dat ik deel uitmaakte van deze mooie club, voelde ik me direct thuis. Helaas heb ik door mijn blessure niet alles kunnen geven wat ik van tevoren had bedacht. Deze club hoort niet thuis in 1B, maar toch is het zo gelopen. Dit voelt als een onafgesloten hoofdstuk voor mij', legt Vormer uit in een video van Zulte.

'Daarom heb ik met mijn gezin besloten om het komende jaar alles op alles te zetten om hier weer uit te komen. Samen met het team en jullie, de fans, gaan we alles geven om terug te komen in 1A. We schrijven dit hoofdstuk samen verder. Ik blijf de komende twee seizoenen bij Essevee.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer R. Vormer
Meer over R. Vormer
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.