AA Gent biedt excuses aan na beker bier in gezicht van Vormer

Reacties

AA Gent heeft zijn excuses aangeboden aan Ruud Vormer, speler van SV Zulte-Waregem. Het ging donderdag mis na een oefenwedstrijd tussen de twee clubs. De Nederlander kreeg een beker bier in het gezicht, gegooid door een aanhanger van AA Gent.

AA Gent biedt excuses aan na beker bier in gezicht van Vormer
© Pro Shots

Vormer (35) speelde met Zulte-Waregem tegen AA Gent en verloor met 2-4. Op weg naar de spelersbus vroeg een 'fan' van AA Gent om een selfie met Vormer, die in België bijna driehonderd competitiewedstrijden speelde. Vormer stemde in met de foto, maar kreeg prompt een beker bier over zich heen.

De man in kwestie rende vervolgens weg, waarna Vormer verhaal wilde halen. Andere fans van AA Gent voorkwamen een tweede confrontatie. De club heeft inmiddels via de perschef zijn excuses aangeboden aan Vormer en laat tevens weten dat er op basis van een getuigenverklaring aangifte wordt gedaan tegen de dader.

Vormer degradeerde afgelopen seizoen met Zulte-Waregem uit de Pro League van België, maar tekende toch een tweejarig contract bij de club. In augustus begint het seizoen op het tweede niveau, daarvoor nemen de Belgen het in oefenduels nog op tegen Sparta Rotterdam, Excelsior en SC Cambuur.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.