Lang neemt schuld slechte beurt Brugge op zich

Reacties

Zijn basisdebuut voor Club Brugge leidde tot gemengde gevoelens bij Noa Lang. De gewezen Ajax-aanvaller voelde zich verantwoordelijk voor de slechte beurt.

Lang neemt schuld slechte beurt Brugge op zich
© Pro Shots
OH Leuven
OH Leuven
2 - 1
Club Brugge
Club Brugge

Lang luisterde zaterdag zijn basisdebuut op met een doelpunt, zijn eerste in Belgische dienst. Zijn benutte strafschop was de gelijkmaker tegen OH Leuven. Maar kort daarop stond de paal een tweede Brugse treffer van de jeugdinternational in de weg. Volgens Sporza was dat een sleutelmoment, dat de inleiding vormde voor de nederlaag van Club Brugge (2-1).

Zonder de naam Lang te noemen wees trainer Philippe Clement na afloop op het gebrek aan efficiëntie als verklaring voor de slechte beurt. 'We waren te weinig killer. Ik heb van geen enkele speler een negatief gevoel, maar ik heb uiteraard wel een negatief gevoel over de uitslag. Dat killer zijn, moet er nog meer uitkomen. We moeten gewoon nog scherper zijn in de afwerking en de juiste keuzes maken in de zestien meter.'

Lang, wiens optreden door Het Nieuwsblad met een 7 werd beoordeeld, besefte dat dat verwijt ook voor hem gold. 'Ik neem de verantwoordelijkheid over het niet doodmaken van de wedstrijd', zei Lang na de nederlaag tegen OH Leuven. 'Woensdag gaan we weer.' Dan wacht in de Champions League met Lazio een tegenstander van een ander kaliber.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer N. Lang
Meer over N. Lang
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.