Bosz houdt hoop op 'zeer onwaarschijnlijk' CL-scenario

Reacties

Bayer Leverkusen weet wat het woensdag tegen Juventus moet doen om kans te houden op een vervolg op het Champions League-podium. Trainer Peter Bosz kijkt ook niet naar Madrid.

Bosz houdt hoop op 'zeer onwaarschijnlijk' CL-scenario
Bayer Leverkusen
Bayer Leverkusen
0 - 2
Juventus
Juventus

Bosz is sinds de zege op Atlético Madrid (2-1) van begin november verlost van zijn Champions League-vloek. Met zijn eerste succes op het miljardenbal werd ook de hoop op een vervolg op dit podium nieuw leven ingeblazen. Met de overwinning op Lokomotiov Moskou (0-2) hield Die Werkself vervolgens z'n kansen in leven.

Bosz weet wat de opdracht is voor zijn ploeg voor het laatste groepsduel. 'We moeten onze wedstrijd winnen. Voor ons is dat de enige optie', zei Bosz in de aanloop naar het thuisduel met het al geplaatste Juventus. Vanwege het onderlinge resultaat met Atlético is een gelijkspel sowieso onvoldoende.

Bosz beseft dat de kansen klein zijn. 'We liggen een punt achter op Atlético en zij spelen thuis tegen het al uitgeschakelde Lokomotiv. Dat is helaas geen voordeel. Het is zeer onwaarschijnlijk dat Atlético over de laatste horde struikelt.'

De Nederlander houdt zijn blik op de eigen wedstrijd tegen Juventus. De ontmoeting van Atlético is voor hem slechts bijzaak. 'Dat duel wordt pas interessant als we vroeg op voorsprong komen. We weten wat we moeten doen voor een succes. De enige manier om Juventus te verslaan is door met elkaar te strijden.'

UEFA Champions League

Stand Groep D UEFA Champions League 2019/2020

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Juventus
6
5
1
0
12-4
+8
16
2
Atlético Madrid
6
3
1
2
8-5
+3
10
3
Bayer Leverkusen
6
2
0
4
5-9
-4
6
4
Lokomotiv Moskou
6
1
0
5
4-11
-7
3
* Actueel tot en met 29 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Bayer Leverkusen
Meer over Bayer Leverkusen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.