Blind binnenkort met Ajax in gesprek over zijn toekomst

Daley Blind weet over anderhalve week wat Ajax met hem van plan is. Dan voeren hij, zijn zaakwaarnemer Rob Jansen en Ajax een eerste gesprek over de toekomst van de linksback. Het contract van Blind loopt deze zomer af en de neo-international weet nog altijd niet of de Amsterdamse club de verbintenis wil verlengen.

Blind binnenkort met Ajax in gesprek over zijn toekomst

De verdediger maakt momenteel een goede ontwikkeling door. Vorige week woensdag had Blind (foto) een zeer aanvaardbaar eerste optreden in het Nederlands elftal tegen Italië, vier dagen later maakte hij in zijn 75ste wedstrijd voor Ajax (tegen Roda JC) zijn eerste doelpunt in het betaald voetbal.

Spelersagent Rob Jansen maakt zich geen zorgen. 'We gaan de gesprekken heel ontspannen in', zegt hij. 'Daley doet het dit seizoen fantastisch. We zien wel waar we uitkomen.'

Op een vervolggesprek met Viktor Fischer moet Ajax nog even wachten. Het contract van het Deense talent loopt over anderhalf jaar af en Ajax wil hem tot tenminste 2016 vastleggen. Zaakwaarnemer Sören Lerby wil eerst de ouders van de aanvaller raadplegen. Het is wel de intentie van Fischer om voorlopig bij Ajax te blijven. (Simon Zwartkruis)

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen