Bijzondere beelden: debuut Tielemans door de ogen van Tielemans

Reacties

Aston Villa maakte tegen Newcastle United van de gelegenheid gebruik om de supporters het debuut van Youri Tielemans op speciale wijze te laten beleven.

Bijzondere beelden: debuut Tielemans door de ogen van Tielemans
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

De invalbeurt van de Belg, die deze zomer overkwam van Leicester City , is namelijk te zien door zijn eigen ogen. Tielemans kreeg een bodycam en microfoon mee om het geheel vast te leggen.

Het duel met Newcastle eindigde in een 3-3 gelijkspel. Afgelopen nacht won het in de Premier League Summer Series, een toernooi tussen Engelse clubs in de Verenigde Staten, met 2-0 van Fulham dankzij doelpunten van Jaden Philogene-Bidace en aankoop Moussa Diaby.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.