Bezoek aan Bernabéu krijgt voor woedende Laporta financieel staartje

Reacties

Barcelona-voorzitter Joan Laporta kan volgens Mundo Deportivo een boete tegemoet te zien voor het betreden van de scheidsrechterskleedkamer na de nederlaag tegen Real Madrid. De Barça-preses was witheet over twee penaltymomenten.

Bezoek aan Bernabéu krijgt voor woedende Laporta financieel staartje
© Pro Shots
Real Madrid
Real Madrid
3 - 1
Barcelona
Barcelona

Barcelona ging zondag met 3-1 onderuit in Madrid. In de blessuretijd kreeg Real een strafschop, die werd benut door Rodrygo. Eerder in de wedstrijd hoopte Robert Lewandowski op een penalty na een duel met Dani Carjaval, maar arbiter José María Sánchez Martínez zag geen reden om in te grijpen en ook de VAR riep de arbiter niet naar het scherm.

De penaltymomenten leidde tot de nodige frustratie bij Laporta, die zich na afloop van El Clásico bij de kleedkamer van de arbiter meldde. De voorzitter van Barça eiste tekst en uitleg van Sánchez Martínez en kan daarvoor een boete verwachten. Die kan volgens Mundo Deportivo in hoogte variëren van 602 euro tot meer dan drieduizend euro.

Afhankelijk van de rapportage van Sánchez Martínez kan Laporta zelfs nog de toegang worden ontzegd tot de volgende duels van Barcelona. Een schorsing van vier tot tien wedstrijden behoort tot mogelijke sancties mocht Laporta ver buiten zijn boekje zijn gegaan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.