Benzema en Asensio leiden Real Madrid overtuigend langs Juventus

Reacties

Real Madrid heeft in de nacht van zaterdag op zondag Juventus verslagen. Het oefenduel in de Verenigde Staten was de laatste van de voorbereiding richting het nieuwe seizoen, dat over anderhalve week begint met de wedstrijd om de Europese Super Cup tegen Eintracht Frankfurt.

Benzema en Asensio leiden Real Madrid overtuigend langs Juventus
© Pro Shots
Real Madrid
Real Madrid
2 - 0
Juventus
Juventus

En Real zal na het vriendschappelijke duel in de Rose Bowl met vertrouwen toewerken naar de ontmoeting met de winnaar van de Europa League. Alleen in de openingsfase bracht Juve de Champions League-winnaar een paar keer in de problemen. Leonardo Bonucci raakte uit een vrije trap de bovenkant van de kruising en Weston McKennie verzuimde te profiteren van chaos in de defensie, mede doordat Ángel Di María in de weg liep.

Daarna was het grotendeels Real dat de klok sloeg. Een strafschop in de zeventiende minuut betekende het kantelpunt van de oefenwedstrijd in de Verenigde Staten. Vinícius Júnior ging over het been bij landgenoot Danilo en Karim Benzema wist wel raad met het buitenkansje vanaf elf meter. Vlak daarna claimde Juve ook een penalty nadat Di María in het strafschopgebied werd gestuit door Eder Militão, maar de arbitrage wuifde het weg.

Na rust kwam Juventus er nauwelijks meer aan te pas. Op schoten van Dani Carvajal en invaller Eden Hazard had doelman Mattia Perin nog een antwoord, maar hij was kansloos op de inzet van Marco Asensio. De even daarvoor in de ploeg gekomen aanvaller had de bal voor het intikken na voorgeven van Jesús Vallejo, waardoor Real met een 2-0 zege op zak kan toewerken naar het duel met Frankfurt. Juve oefent nog tegen Atlético Madrid.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Real Madrid
Real Madrid
2 - 0
Eintracht Frankfurt
Eintracht Frankfurt
Bekijk hier al onze video's
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Meer Juventus
Meer over Juventus
Meer K. Benzema
Meer over K. Benzema
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.