Benzema wijst naar teamgenoten als reden voor doelpuntendroogte

Reacties

Het dienstverband van Karim Benzema bij Al-Ittihad verloopt nog niet naar behoren. De Franse spits wijst nu zelfs naar zijn teamgenoten als oorzaak voor zijn doelpuntendroogte, die al geruime tijd duurt.

Benzema wijst naar teamgenoten als reden voor doelpuntendroogte
© Pro Shots

Benzema, die in 2022 nog de Ballon d’Or won, scoorde voor het laatst op 15 december. Toen speelde Al-Ittihad op het WK voor clubs tegen Al-Ahly. 'Het komt doordat het niet hetzelfde spelletje is, het zijn niet dezelfde spelers', stelde Benzema in het tv-programma Action with Waleed. 'Ik heb hulp nodig op het veld. Ik kan de wedstrijd niet in mijn eentje winnen. Ik heb een heleboel dingen nodig.'

Benzema maakte afgelopen zomer de overstap van Real Madrid naar Saudi-Arabië. In competitieverband maakte de Fransman tot dusver negen doelpunten en gaf hij zeven assists. Al-Ittihad staat vierde in de Saudi Pro League. De spanningen tussen Benzema en zijn club Al-Ittihad liepen begin dit jaar flink op. De sterspeler keerde zeventien dagen te laat terug van vakantie, tot frustratie van zijn club.

Spelersprofiel

K. Benzema


Geboortedatum:
19 december 1987
Leeftijd:
36
Geboorteplaats:
Lyon
Nationaliteit
Frankrijk
Lengte:
1,85 m
Gewicht:
81 kg
Huidige club:
Al Ittihad
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.