Bekogelde De Bruyne kan lachen: 'Iemand nog eentje?'

Reacties

Kevin De Bruyne speelde woensdag een hoofdrol in de Premier League-kraker met een goal en een assist. De Belg van Manchester City reageerde ook gevat op het vijandelijke onthaal van de Arsenal-fans, die met hun gedrag wel de bond hebben gebracht tot een onderzoek.

Bekogelde De Bruyne kan lachen: 'Iemand nog eentje?'
© Pro Shots
Arsenal
Arsenal
1 - 3
Manchester City
Manchester City

De Bruyne werd in de slotfase gewisseld. De Belgische international stapte aan de andere kant van het veld en kreeg op de weg terug naar de bank het nodige naar zijn hoofd geslingerd. Naast de ongetwijfeld weinig vleiende woorden werden er vanaf de tribune flesjes en bekers naar hem gegooid.

De Bruyne zelf liet zich niet onbetuigd en provoceerde de aanhang van The Gunners op weg naar de dug-out. De Belg leek allerminst gebukt te gaan onder het warme onthaal. Hij had een lach en controleerde ook een van de flesjes die voor zijn voeten werd gegooid. Zijn reactie op Instagram liet zien dat hij er niet al te zwaar aan tilde: 'Iemand nog eentje?'

© Instagram Kevin De Bruyne

De Engelse bond zag er minder de lol van in. Er is een onderzoek gelast naar het gedrag van de Arsenal-fans. Ook de Londense club gaat kijken of er sancties worden uitgedeeld. 'Dit is onacceptabel en kan niet worden getolereerd', zo klonk de reactie aan London Evening Standard.

Incident De Bruyne - Arteta
De Bruyne zorgde woensdag op meer fronten voor stof tot napraten. Naast zijn treffer en assist was er een akkefietje aan de zijlijn met Arsenal-manager Mikel Arteta, die de bal wegtikte voordat de Belg de bal kon pakken voor een ingooi. Het leidde tot wat duw- en trekwerk.

Ook dit leidde uiteindelijk niet tot blijvende revanchegevoelens bij de Rode Duivel. Na afloop vonden de twee elkaar en werd met een knuffel de vrede getekend. Arteta en De Bruyne kennen elkaar van hun gezamenlijke tijd bij Manchester City.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.