'Beetje geïrriteerde' Lang treedt in voetsporen van Neymar, Messi en Ronaldo

Reacties

Noa Lang dribbelde er dinsdagavond op los tegen Sevilla en voegt zich daardoor in een illuster rijtje. Toch leidde zijn vele geslaagde dribbels in het Philips Stadion niet tot een doelpunt of een assist en daar baalde Lang dan ook van.

'Beetje geïrriteerde' Lang treedt in voetsporen van Neymar, Messi en Ronaldo
© Pro Shots
PSV
PSV
2 - 2
Sevilla
Sevilla

Lang was de eerste speler na 2020 die in een Champions League-duel negentien keer een dribbel inzette en daarbij tien keer succesvol was. De voorlaatste dribbelaar die tot zo'n aantal kwam, was Neymar. Het lukte de Braziliaan zelfs twee keer eerder in een Champions League-wedstrijd.

Ook Neymars landgenoten Hulk (twee keer) en Ronaldinho gingen Lang voor met tien geslaagde dribbels in een Champions League-duel. Cristiano Ronaldo (in 2006) en Lionel Messi (in 2008) zijn eveneens terug te vinden in het illustere rijtje dribbelaars in het miljardenbal.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Lang zat ondanks zijn hoofdrol in het duel met Sevilla met gemengde gevoelens bij de persconferentie: 'Ik ben een beetje geïrriteerd dat we niet hebben gewonnen. We hebben weliswaar bij vlagen goed gespeeld en veerkracht getoond, daar kunnen we trots op zijn, maar in de Champions League gaat het om kleine details, die maken het verschil. Dat we zo leuk hebben gespeeld, hebben we nu niets aan. Leuk dat ik man of the match ben en iedereen voorbij loop, maar ik heb geen goals en geen assists. Het moet beter: als team en als individu', zei de Oranje-international.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.