Beckham grapt met Neymar maar heeft serieus probleem in Miami

Reacties

Inter Miami telt af naar de eerste officiële wedstrijd in haar historie. Mede-eigenaar David Beckham flirt met Neymar, maar heeft ook juridische kopzorgen.

Beckham grapt met Neymar maar heeft serieus probleem in Miami
© Pro Shots

Aan ambities geen gebrek bij de kersverse MLS-aanwinst. Een 'principeakkoord' van Beckham met Neymar was een kwinkslag met een serieuze ondertoon. Want de Engelse oud-international werkt als mede-eigenaar aan de groei van de debutant, die groots en meeslepend moet gaan worden.

'Het voetbal in Amerika groeit enorm snel. Daarmee groeit ook de kans op grootse spelers hier', zei Beckham in een gesprek bij OTRO, voordat hij zich met een glimlach richtte op zijn gesprekspartner Neymar. 'Dus ik ga je een leeg blaadje geven en dat wordt een contract met Miami voor tien jaar. We kunnen niet veel betalen…'

De Braziliaanse aanvaller van PSG speelde het spel mee. 'Deal', klonk het terwijl de twee elkaar met een lach de hand schudden. 'Ik was diegene die heeft gevraagd voor zijn team te spelen. Dat wil ik en dat heb ik hem ook verteld. Ik heb gezegd dat ik hier ooit zal spelen. Over een paar jaar zal ik hier zijn. We zitten er samen in, hij is mijn president.'

Claim
De vraag is of Neymar ooit zal kunnen spelen voor Inter Miami. Beckham heeft flinke kopzorgen op weg naar de officiële start. Er ligt een aanklacht tegen het ongeoorloofd gebruik van de naam Inter. Volgens het Italiaanse Internazionale is het een inbreuk op haar merknaam. Naar verluidt zijn de eerste argumenten van de Amerikaanse club van tafel geveegd, waardoor de kans bestaat dat Beckham en co met een andere naam op de proppen moeten komen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.