'Barça wil MLS-transfer Messi dwarsbomen en zet zinnen op terugkeer'

Reacties

David Beckham is druk bezig de transfermarkt op te schudden. De voormalig international van Engeland en eigenaar van het Amerikaanse Inter Miami FC heeft grote wensen. Hij wil namelijk Lionel Messi naar de MLS halen.

'Barça wil MLS-transfer Messi dwarsbomen en zet zinnen op terugkeer'

Volgens het doorgaans betrouwbare The Athletic heeft men er in Miami het volste vertrouwen in dat de zevenvoudig winnaar van de Ballon d'Or volgend jaar in de Verenigde Staten gaat spelen. Sterker nog, als het aan Beckham ligt rondt hij de onderhandelingen na het WK in Qatar al af. De partijen zouden al gesprekken hebben gevoerd en daar hield de oud-speler van Real Madrid een goed gevoel aan over.

Barça zint op terugkeer
Overigens is Inter Miami niet de enige club die Messi bij Paris Saint-Germain wil wegkapen. Barcelona wil hem namelijk dolgraag terug naar Camp Nou te halen. Doordat het contract van de Argentijn afloopt, denken de Catalanen hem te kunnen verleiden voor een comeback. Vorig jaar moest het clubicoon Barça nog verlaten, omdat de club financieel het verblijf van Messi niet meer kon ophoesten.

Paris Saint-Germain legt zich niet neer bij een vertrek van de dribbelaar. De Franse topclub is erg blij met Messi en bereidt een contractvoorstel voor. In Parijs kan Messi zijn contract met twee jaar verlengen, maar volgens de berichtgeving heeft de Argentijn daar zelf weinig trek in.

Tot het WK is afgelopen zal Messi echter geen knopen doorhakken. La Pulga wil zich volledig focussen op het eindtoernooi en heeft van het WK zijn hoofddoel gemaakt. Met Argentinië mikt hij op de eindzege. Hij zal overigens in bloedvorm naar Qatar afreizen, want in alle competities maakte Messi voor PSG al twaalf doelpunten en gaf hij dertien assists.

Samenvatting PSG: Messi poetst fraaie cijfers verder op
Bekijk hier al onze video's
Meer MLS
Meer over MLS
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.