Bakayoko maakt de woorden van Lukaku meer en meer waar

ADVERTORIAL - Een plek in de kwartfinale van het toernooi om de KNVB Beker staat vanavond op het spel bij Feyenoord - PSV. De clash in De Kuip is een prachtige kans voor Johan Bakayoko om zijn groei te onderstrepen. De rechtsbuiten was dit seizoen in de Eredivisie al direct betrokken bij twaalf goals.

Bakayoko maakt de woorden van Lukaku meer en meer waar
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
1 - 0
PSV
PSV

Wellicht heeft Romelu Lukaku de openingstreffer die Bakayoko zondag maakte in de uitwedstrijd tegen FC Utrecht wel voorbij zien komen. De dertigjarige topspits vertelde in november dat hij de prestaties van zijn tien jaar jongere collega-international nauwlettend volgt. Lukaku prees de werkwijze bij PSV en zei tegenover het clubkanaal van de Eindhovenaren hoge verwachtingen te hebben van Bakayoko. Ook gaf hij prijs welke boodschap hij de jonge buitenspeler had meegegeven. 'Ik zei tegen hem: "Je bent een mooie speler. Als je je fantasie en creativiteit kunt koppelen aan assists en doelpunten, dan word je een wereldtopper."'

Het gaat dit seizoen snel met Bakayoko. In de tweede helft van vorig seizoen verdiende hij een basisplaats bij PSV en die hield hij vast in de eerste maanden onder Peter Bosz. Het feit dat hij vorig jaar international van België werd, maakte 2023 extra onvergetelijk voor Bakayoko, die inmiddels al negen interlands achter zijn naam heeft staan. Op weg naar het EK is een wedstrijd als Feyenoord-uit een fraaie kans om te laten zien dat hij in topwedstrijden beslissend kan zijn. Bakayoko is op de goede weg. De Belg scoorde niet alleen afgelopen zondag tegen Utrecht, maar ook een halve week eerder in de bekerwedstrijd tegen FC Twente.

Unibet speelt met de nieuwe Uniboost Uitblinker in op de sterke prestaties van de jonge blikvanger. De quotering voor Bakayoko scoort tegen Feyenoord is verhoogd naar liefst 4.50. Deze speciale odd is voor alle Unibet-spelers beschikbaar, voor zowel nieuwe als bestaande spelers in alle leeftijdscategorieën van achttien jaar en ouder.

Uniboost Uitblinker
Wedstrijd: Feyenoord - PSV
Weddenschap: Johan Bakayoko scoort
Odd: 4.50

De maximale inzet bij deze actie is 15 euro. Het gaat om een doelpunt in de reguliere speeltijd.

Wil jij met extra spanning genieten van de topper in het bekertoernooi? Bekijk het uitgebreide aanbod van Unibet voor het duel tussen Feyenoord en PSV en zoek de weddenschappen die passen bij jouw voorspellingen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's