AZ treft Aston Villa in Conference League

Reacties

AZ heeft het niet getroffen in de Conference League. De club uit Alkmaar treft in poule E Aston Villa. Ook Legia Warschau en HSK Zrinjski kwamen uit de loting.

AZ treft Aston Villa in Conference League
© Pro Shots

Over iets minder dan drie weken staat de eerste wedstrijd in de Conference League op het programma. Daarna wordt er ongeveer om de twee of drie weken gespeeld. De laatste groepsfasewedstrijd staat gepland op donderdag 14 december. De komende dagen wordt bekendgemaakt hoe het speelschema van AZ er precies zal uitzien.

De Alkmaarders plaatsten zich donderdagavond ternauwernood voor het hoofdtoernooi van de Conference League. Pas na strafschoppen werd definitief afstand genomen van het stugge SK Brann, dat in de reguliere speeltijd twee doelpunten achterstand wegwerkte.

Makkelijke loting coëfficiënten-concurrent Lille
In de overige poules is LOSC Lille terechtgekomen in een van de makkelijkse poules. De enige Franse ploeg in de Conference League neemt het op tegen Olimpija Ljubljana, Slovan Bratislava en de Faeröerse stuntploeg Ki Klaksvik.

Club Brugge zit in een groep met Besiktas en FK Bodø/Glimt. Ludogorets neemt het op tegen het Fenerbahçe van Dusan Tadic. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer AZ
Meer over AZ
Meer UEFA Europa Conference League
Meer over UEFA Europa Conference League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.