'Aubameyang breekt kaak tijdens overval: transfer naar Chelsea op de tocht'

Reacties

Het is nog maar de vraag of Pierre-Emerick Aubameyang tijdens de laatste 36 uur van de transfermarkt de overstap maakt naar Chelsea. De 33-jarige Barcelona zou tijdens de roofoverval op zijn huis een gebroken kaak hebben opgelopen.

'Aubameyang breekt kaak tijdens overval: transfer naar Chelsea op de tocht'
© Pro Shots

Dat meldt The Athletic woensdag. Chelsea is volgens verschillende media in Spanje en Engeland nog altijd in gesprek met Barcelona over de transfer van Aubameyang. De Londenaren moeten zowel met Barça als met de 33-jarige zelf nog tot een akkoord komen. Complicerende factor is dat Aubameyang vier tot vijf weken aan de kant staat door de kaakbreuk die hij opliep toen er in zijn huis werd ingebroken terwijl hij zelf thuis was.

De transfer van Aubameyang naar Chelsea is volgens het betrouwbare Engelse medium nog niet van de baan, maar het maakt de deal er nog niet makkelijker op. The Blues steggelden al met Barcelona over de voorwaarden van de transfer. De vraagprijs van de Catalanen is in de ogen van de Londenaren te hoog. Een verhuur zou daardoor nu ook op tafel liggen. Ook moet Aubameyang zelf nog akkoord gaat met de persoonlijke voorwaarden.

Memphis
Waar de kans nog altijd aanwezig is dat Gabonese spits voor donderdagavond Engeland vertrekt, lijkt Memphis Depay in Barcelona te blijven. De Oranje-international werd in verband gebracht met Manchester United en andere clubs naar de Premier League, maar die interesse is volgens Spaanse media nooit concreet geworden. Eerder ging zijn op handen zijnde transfer naar Juventus al niet door, De Oude Dame ging in zee met Arek Milik.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer Chelsea
Meer over Chelsea
Meer P. Aubameyang
Meer over P. Aubameyang
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.