Nachtmerrie voor Aubameyang: gewapende overvallers in eigen woning

Reacties

Pierre-Emerick Aubameyang en zijn vrouw beleefden zondagnacht angstige momenten. Vier gewapende overvallers wisten volgens El País het huis van de aanvaller van Barcelona binnen te dringen en hielden hem en zijn vrouw onder schot.

Nachtmerrie voor Aubameyang: gewapende overvallers in eigen woning
© Pro Shots

Aubameyang zat zondagavond in Camp Nou de gehele wedstrijd tegen Real Valladolid op de bank en kreeg in de nacht van zondag op maandag de schrik van zijn leven. Gemaskerde overvallers wisten het huis van Aubameyang te betreden en gingen met een nog onbekend aantal waardevolle spullen aan de haal.

De aanvaller van Barcelona en zijn vrouw werden daarbij onder schot gehouden en volgens El País werd Aubameyang daarbij door de mannen ook mishandeld met een ijzeren staaf. De overvallers drongen er daarbij op aan dat Aubameyang de kluis in zijn woning in Castelldefels zou openen. Daaruit zijn kostbare juwelen meegenomen.

Aubameyang zou het naar omstandigheden goed maken. Zowel Barcelona als de Gabonees heeft zich nog niet uitgelaten over de gebeurtenissen van afgelopen nacht. De politie is een onderzoek gestart naar de gewelddadige overval.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.