Vrees wordt werkelijkheid: Sierhuis loopt wéér zware knieblessure op

Reacties

Kaj Sierhuis heeft een zware knieblessure opgelopen en moet worden geopereerd, zo meldt Fortuna Sittard. Het is de tweede keer dat de 26-jarige spits een blessure van deze aard heeft opgelopen.

Vrees wordt werkelijkheid: Sierhuis loopt wéér zware knieblessure op
© Pro Shots

Afgelopen vrijdag ging het mis voor Sierhuis. De aanvaller probeerde in het duel met Go Ahead Eagles een voorzet binnen te werken, maar zijn knie maakte daarbij een rare beweging. Als gevolg moest de Nederlander de strijd staken en zelfs met een brancard van het veld. Het vermoeden van een nieuwe zware knieblessure is nu werkelijkheid geworden.

Wat voor exacte knieblessure Sierhuis heeft, houdt Fortuna in het midden. Wel melden de Limburgers dat de spits - die dit seizoen al twaalf keer scoorde - onder het mes moet. Hoe lang Sierhuis er naar verwachting uit ligt is niet bekend.

Het is de tweede keer dat Sierhuis aan de knie geopereerd wordt. De eerste keer was twee jaar geleden, in zijn tijd bij Heracles Almelo. Fortuna zal het seizoen dan ook zonder zijn topschutter afmaken. Aanstaande zondag wacht PSV, waarna het seizoen een week later zal worden afgesloten met een uitwedstrijd bij Heracles Almelo.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Fortuna Sittard
Meer over Fortuna Sittard
Meer K. Sierhuis
Meer over K. Sierhuis
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.