Atalanta maakt selectie bekend voor Ajax-clash en noteert meevaller

Reacties

Robin Gosens behoort tot de spelersgroep van Atalanta Bergamo die is afgereisd naar Amsterdam voor de cruciale Champions League-wedstrijd tegen Ajax van woensdagavond.

Atalanta maakt selectie bekend voor Ajax-clash en noteert meevaller
© Pro Shots
Ajax
Ajax
0 - 1
Atalanta Bergamo
Atalanta Bergamo

Zaterdag maakte de Serie A-club nog bekend dat de 26-jarige international van Duitsland een positieve coronatest had afgelegd. Wel stelde Atalanta dat het om zeer lage viruswaardes ging en dat het mogelijk een vals-positieve test was.

In de selectie van La Dea zitten met Hans Hateboer, Marten de Roon en Sam Lammers drie Nederlanders. Ook Duván Zapata, die tijdens de heenwedstrijd zo op dreef was twee treffers in het 2-2 gelijkspel, zit in het keurkorps.

Atalanta-trainer Gian Piero Gasperini zal dinsdag nog de pers te woord staan in de aanloop naar de clash in de Johan Cruijff Arena. Ajax moet woensdag winnen van de kwartfinalist van vorig seizoen om de laatste zestien in het miljardenbal te bereiken.

Afgelopen weekeinde kwam Atalanta niet in actie: er ging wegens hevige regenval in Udine een streep door het Serie A-duel met Udinese.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Poen, punten en prestige: belangen extreem groot voor Ajax
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer Atalanta
Meer over Atalanta
Meer R. Gosens
Meer over R. Gosens
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.