Vier twijfelgevallen bij Ajax voor cruciale CL-clash

Reacties

Lassina Traoré geldt als het grootste vraagteken bij Ajax voor het cruciale Champions League-duel met Atalanta Bergamo van woensdagavond. Dat zei trainer Erik ten Hag dinsdag op de persconferentie richting de clash in Amsterdam.

Vier twijfelgevallen bij Ajax voor cruciale CL-clash
© Pro Shots
Ajax
Ajax
0 - 1
Atalanta Bergamo
Atalanta Bergamo

De spits, die tijdens de heenwedstrijd tegen de Serie A-club uitblonk door onder meer te scoren, liep in het Eredivisie-treffen met FC Twente (1-2 verlies) van afgelopen zaterdag een spierblessure op. Bij de start van de tweede helft werd hij vervangen door Brian Brobbey.

David Neres, Noussair Mazraoui en Nicolás Tagliafico gelden als twijfelgevallen, vertelde Ten Hag. De Braziliaan liep vorige week dinsdag tijdens het duel met Liverpool (1-0 nederlaag) een enkelblessure op. Mazraoui miste wegens overbelasting het Eredivisie-treffen met FC Twente (1-2 verlies) van afgelopen zaterdag. Tagliafico werd kort na rust gewisseld in het duel met de Tukkers.

Volgens Ten Hag zal de afsluitende training van dinsdag uitsluitsel moeten geven over de inzetbaarheid van de twijfelgevallen. Ajax moet in de eigen Johan Cruijff Arena van Atalanta winnen om zich te plaatsen voor de knock-outfase van de Champions League.

Poen, punten en prestige: belangen extreem groot voor Ajax
Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.