Gefrustreerd Inter ziet transfer afketsen, opvolger Gosens wel binnen

Reacties

Inter zet de komst van Lazar Samardzic uit het hoofd. De 21-jarige Serviër was dicht bij een overgang naar Guiseppe Meazza, onderging zelfs al een medische keuring, maar aanvullende eisen van de kant van de speler zetten een streep door de transfer.

Gefrustreerd Inter ziet transfer afketsen, opvolger Gosens wel binnen
© Pro Shots

'We hadden een overeenkomst met Udinese, maar, laten we het zo zeggen, er waren veel veranderingen op het Samardzic-front', zegt Piero Ausilio in gesprek met Sport Italia over het afketsen van de overgang van de middenvelder van Udinese, die eerder in Duitsland speelde voor Hertha BSC en RB Leipzig. De twee clubs hadden een akkoord over een deal van vijftien miljoen euro plus Giovanni Fabbian.

Volgens de directeur had vader Samardzic na de onderhandelingen agent Rafaela Pimenta ontslagen, waarna hij samen met een andere vertegenwoordiger de gesprekken opnieuw wilde voeren en daarin hogere salarissen vroeg aan de Champions League-finalist. Daarop besloot de Nerazzurri zich terug te trekken.

Carlos Augusto
Ondanks het afketsen van de komst van Samardzic had Inter wel succes op de transfermarkt. Carlos Augusto komt over van AC Monza en de linksback is bij de Italiaanse grootmacht de vervanger van Robin Gosens, die na elf jaar terugkeert in de Bundesliga bij Union Berlin.

De Braziliaan Augusto hoopt bij Inter in de voetsporen van zijn landgenoot Roberto Carlos te treden. 'Ik ben geïnspireerd door zijn manier van spelen. Hij was een fenomeen en het zal moeilijk zijn om zijn niveau te halen', zegt de 24-jarige verdediger tegen Inter TV.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.