Generale repetitie Atalanta richting Ajax valt in het water

Reacties

Atalanta Bergamo komt zondag niet in actie tegen Udinese. De generale repetitie voor het cruciale Champions League-duel met Ajax van woensdag viel letterlijk in het water. Door de hevige regenval in Udine werd de wedstrijd uitgesteld.

Generale repetitie Atalanta richting Ajax valt in het water
© Pro Shots

De spelers van Udinese en Atalanta waren zondagmiddag al bezig aan de warming-up voor de wedstrijd die om 15.00 uur zou beginnen. Door de weersomstandigheden werd de aftrap al uitgesteld tot 15.30 uur, maar ook dat tijdstip werd niet gehaald. Het veld bleek onbespeelbaar en tegen 16.00 uur maakte Atalanta bekend dat de wedstrijd werd uitgesteld tot een latere datum.

Het zorgt ervoor dat de spelers van Atalanta waarschijnlijk uitgerust aan de aftrap verschijnen als er woensdag tegen Ajax gespeeld wordt in de Johan Cruijff Arena. Het is niet aannemelijk dat het Serie A-duel met Udinese voor woensdag nog wordt afgewerkt. Nu is daar nog geen duidelijkheid over. Ajax moet woensdag winnen om zich te plaatsen voor de knock-outfase van de Champions League.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Ajax
Ajax
0 - 1
Atalanta Bergamo
Atalanta Bergamo
Bekijk hier al onze video's
Meer Udinese
Meer over Udinese
Meer Atalanta
Meer over Atalanta
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.