Araújo wint race tegen de klok en gaat met Uruguay mee naar Qatar

Reacties

Ronald Araújo maakt verrassend deel uit van de 26-koppige WK-selectie van Uruguay. De verdediger van Barcelona speelde sinds september geen wedstrijd meer door een blessure aan zijn dijbeen, maar is op tijd hersteld om mee te gaan naar Qatar.

Araújo wint race tegen de klok en gaat met Uruguay mee naar Qatar
© Pro Shots

Araújo raakte tijdens een oefeninterland tegen Iran geblesseerd en moest geopereerd worden. De kans op WK-deelname werd toen niet hoog ingeschat, maar de verdediger won de race tegen de klok. Op 24 november begint Uruguay met een groepswedstrijd tegen Zuid-Korea.

Ook Edinson Cavani is fit genoeg om mee te gaan. De 35-jarige spits miste de afgelopen twee competitieduels van Valencia door een enkelblessure. In de selectie van Uruguay wordt hij vergezeld door onder anderen Diego Godín, Federico Valverde, Luis Suárez en Darwin Núñez.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO en krijg gratis onze exclusieve WK-special (t.w.w. €9,99) bij een maandelijks opzegbaar abonnement.

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
Bekijk hier al onze video's
Meer Uruguay
Meer over Uruguay
Meer Wereldkampioenschap
Meer over Wereldkampioenschap
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.